UZAVŘENÍ ŠKOLY

Dle rozhodnutí bezpečnostní rady státu a vydaného mimořádného opatření ministerstva zdravotnictví se s účinností od 11.3.2020 zakazuje osobní přítomnost žáků ve škole až do odvolání. Po dohodě se zřizovatelem jsme se rozhodli od zítřka (tj.11.3.2020) uzavřít i mateřskou školu.
Informace pro rodiče: Žádost o ošetřovné při péči o dítě do 10 let z důvodu uzavření školského/dětského zařízení (školy) – tiskopis vystavuje výhradně školské/dětské zařízení (škola) v případě jejich uzavření z nařízení příslušného orgánu z důvodu havárie, mimořádného opatření při epidemii nebo jiné nepředvídané události. Zaměstnanec tímto tiskopisem (dle § 109 odst. 5 písm. b) zákona č. 187/2006 Sb.) uplatňuje nárok na výplatu ošetřovného. Žádost o ošetřovné podávají zaměstnanci u svého zaměstnavatele, který žádost po doplnění údajů předá spolu s podklady pro výplatu dávky příslušné OSSZ.
Tiskopis je k dispozici zde.

Informace od ministra školství najdete zde.

 

Sledujte prosím naše webové stránky, kde budou další aktualizované informace. V současné době nevíme, jak dlouho bude dané opatření platit!
Mgr.Jolana Vaněčková (ředitelka školy)