Plavecký kurz

Už od února jsem se radoval, že bude plavecký kurz. Nejvíc jsem se těšil na film, páru a kamarády. Čas utekl jako voda a najednou nastala sobota a začali jsme balit.

15.4. v pondělí ráno jsme se vydali na cestu směr Šumava do hotelu Srní. Když jsme přijeli a uviděli pokoje, málem nám vypadly oči, byly nádherné. Na pokoji jsem spal s Rostislavem a Michalem. Zabydleli jsme se a pak jsme dostali jídelní lístek, překvapila nás spousta dobrot. Po obědě jsme šli plavat, dělili jsme se do družstev. Plavali jsme každý den 2x. Vždy večer jsme měli zábavný program. Přes noc napadlo hodně sněhu a paní ředitelka vyhlásila soutěž o nejhezčí stavbu ze sněhu. V infocentru jsme nakoupili dárky domů a nějaké dobroty. Největší zážitek pro mě představovaly pára a film. V pátek ráno jsme vstávali brzy, abychom si stihli zabalit. Čekalo nás ještě plavání, závody, vyhodnocení kurzu a pak už jsme jeli spokojeně domů. Cesta trvala dlouho.

Pobyt na Srní mě bavil. Vyplaval jsem si diplom s delfínem a už jsem se těšil domů. Hotel neměl chybu. Na kurzu se mi moc líbilo, chtěl bych jet znovu.

 

Matyáš Skuhrovec, žák 4.třídy